El Servei de Nefrologia organitza un taller de cuina dirigit a pacients en diàlisi

| CSAPG

El Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha organitzat un taller de cuina dirigit a pacients en diàlisi. L'objectiu d'aquesta activitat és donar idees per cuinar plats sans i variats, tenint en compte que els malalts amb aquest tipus de patologies tenen moltes restriccions en la dieta. Per elaborar el menú s'han utilitzat productes de temporada.

Un total de 6 persones que reben Diàlisi a l'Hospital de Sant Antoni Abat, han participat, juntament amb un familiar, en el taller celebrat el passat dissabte 17 de desembre a l'espai Artdecook de Vilanova i la Geltrú. 

El taller de cuina s'ha basat en l'elaboració d'un menú de Nadal de 2-3 plats amb gran qualitat nutricional i adients a l'alimentació típica d'un malalt amb restriccions dietètiques com és el malalt sotmès a hemodiàlisi.

Està previst que es realitzi una segona edició del taller a l'estiu, per poder crear noves receptes amb productes típics de l'època de l'any.